Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πρόστιμο και σε Λαμία και σε Συρογιάννη!

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε η Λαμία την Τρίτη, για τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της στο περιθώριο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-αουτ με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League 1 επέβαλλε πρόστιμο ύψους 5.000€ στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για δύο αγωνιστικές στο Γενικό Αρχηγό της, Γιάννη Συρογιάννη. Αιτία ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες για τα δύο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ Λαμία και ακυρώθηκαν.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο Τύπου της, η διοργανώτρια αρχή αναφέρει: «2/ ΠΑΕ Λαμία, Γ. Συρογιάννης (Εκπρόσωπος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 18/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Λαμία:

Επιβάλλει στην ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στον Γ. ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δύο (2) αγωνιστικές (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1 και 2, 14 παρ. 1, 2 και 3, του Π.Κ. της ΕΠΟ.)».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία