Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Τσίμπησαν» Καραμπότση τα Καλύβια!

Μια ακόμα… έξυπνη μεταγραφή για τα Καλύβια που έκαναν κίνηση – ματ, αποκτώντας τον Δημήτρη Καραμπότση και προσθέτοντας σημαντικό βάθος στα χαφ τους.

Ο 19χρονος μέσος έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα, πράγμα που… λύνει τα χέρια του Δήμου Σπυριδάκη, καθώς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως «πασπαρτού».

Ο ταλαντούχος χαφ έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από την Κ17, όσο και από την Κ19 της Λαμίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Αίαντα Λαμίας, εν συνεχεία μεταπήδησε στον Αστέρα Λαμίας με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Νέων Φθιώτιδας.

Παράλληλα, έχει εικόνες από τη Γ’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε με τη Στυλίδα. Πέρασε και από την Αταλάντη, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΑΟ Πειραιά.

 

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Καλυβίων προσθέτει κι άλλον ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της και συγκεκριμένα το Δημήτρη Καραμπότση.

Ο Δημήτρης έχει γεννηθεί στις 04/09/2001 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Αίαντα Λαμίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αστέρα Λαμίας (με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Νέων Φθιώτιδας), στις Μικτές Φθιώτιδας, στην Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, στον ΑΠΟ Αταλάντη, στον ΑΟ Στυλίς στη Γ’ Εθνική και στον ΑΟ Πειραιά.

Δημήτρη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες τη φετινή χρονιά.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας