Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τη Λαμία!Αναταραχή προκάλεσε τη Δευτέρα η μακροσκελής δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, σύμφωνα με την οποία η απόφαση του να αποχωρήσει από τη Λαμία είναι οριστική και αμετάκλητη.

Στο κείμενο του μεγαλομετόχου που «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο ίδιος σχολιάζει πως παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Κάτι που στο παρελθόν είχε πολλάκις πει ότι θα κάνει. Ωστόσο, τώρα το εννοεί και με το παραπάνω. Δεν έχει σκοπό να «τρέξει» άλλο τους «κυανόλευκους».

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση φέτος, ο κ. Παπαϊωάννου έχει σκοπό να αποτραβηχτεί και να αφήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ να κάνουν όλη τη δουλειά. Για το λόγο αυτό εξάλλου, έχει εδώ και μήνες αφήσει τη θέση του από το Διοικητικό Συμβούλιο και διατηρεί μόνο το ρόλο του μεγαλομετόχου.

Είναι λογικό όλα τα παραπάνω να δημιουργούν σύγχηση και αβεβαιότητα στον κόσμο του ΠΑΣ Λαμία. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για την επόμενη ημέρα. Κι αν η ομάδα μας έχει κάτι αυτή την οκταετία που δεν το είχε ποτέ στην ιστορία της, αυτό είναι η σταθερότητα και η… βόλεψη πως ότι και να γίνει, υπάρχει από πίσω ο μεγαλομέτοχος να δώσει τη λύση.

Ωστόσο, ακόμα και τώρα που αποχωρεί, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει δεσμευτεί πως δεν θα το κάνει αφήνοντας… καμμένη γη. Θα βεβαιωθεί προσωπικά πως ο διάδοχος του θα μπορέσει να διατηρήσει το σύλλογο εκεί που του αξίζει, με εντιμότητα και καθαρότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lamia Ole, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ!

Παρά τους «ψίθυρους» που ακούγονται, το ενδιαφέρον αυτό δεν είναι από την Ελλάδα, αλλά από το εξωτερικό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα είμαστε σε θέση να πούμε το επόμενο διάστημα, όταν και θα υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό για να ειπωθεί.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ξένοι επιχειρηματίες προσεγγίζουν τον Παπαϊωάννου για την αγορά του ΠΑΣ Λαμία. Είχε ξανά συμβεί λίγες εβδομάδες πριν την καραντίνα, όταν κινέζικο fund είχε κάνει τις διερευνητικές του επαφές. Ωστόσο η όλη κατάσταση με την πανδημία «πάγωσε» εκεί το θέμα.

Όπως και να έχει, το επόμενο διάστημα προβλέπεται «καυτό» από όλες τις απόψεις για τη Λαμία…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία