Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Πανουργιά ξανά σκέψου το»!Έκκληση στον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου να επανεξετάσει την απόφαση του για αποχώρηση από τον ΠΑΣ Λαμία, έκανε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Ερασιτέχνης.

Το σωματείο πραγματοποίησε έκτακτη τηλεδιάσκεψη απόψε, με μοναδικό θέμα τη δήλωση του κ. Παπαϊωάννου πως βάζει πωλητήριο στην ΠΑΕ. Αμέσως μετά, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει στον αναμορφωτή της ιστορίας του συλλόγου να ξανά σκεφτεί την απόφαση του.

Ο Ερασιτέχνης στέκεται στα όσα οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν με τον ίδιο στο τιμόνι, ενώ παράλληλα τονίζει πως κατανοεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά:

Ο Ερασιτέχνης Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 αντιμετωπίζει με μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του Πανουργιά Παπαϊωάννου αλλά και ανησυχία, τη δήλωση – επιθυμία του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος, να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.

Η πολύτιμη και ανεξίτηλη προσφορά του στην ομάδα μας, την οποία οδήγησε στα σαλόνια της Superleague με σταθερά βήματα και ανοδική πορεία, κερδίζοντας την καταξίωση και τον σεβασμό όλων και αναδεικνύοντας τη δυναμική του επαρχιακού ποδοσφαίρου είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα τους λόγους που τον οδηγούν σε μια τέτοια ανακοίνωση, δεδομένων των πολλαπλών υποχρεώσεων και της πολύχρονης δοκιμασίας του, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι πάντα με σεβασμό στο πρόσωπο του, να του ζητήσουμε να την επανεξετάσει. Είναι ο αναμορφωτής της ομάδας μας, το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της και επιθυμία όλων είναι αυτό να συνεχιστεί!!

Ταυτόχρονα καλούμε κάθε αρμόδιο για το ποδόσφαιρο ή μη, από τον πρώτο πολίτη της χώρας ως τον τελευταίο φίλαθλο να υποστηρίξουν ενεργά και με κάθε τρόπο την προσπάθεια των επαρχιακών Συλλόγων και των υγιών δυνάμεων και παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να κερδίσει το λαοφιλές άθλημα τη θέση που του αξίζει στη συνείδηση όλων.


Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία