Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Αν βγαίναμε και στο Europa League…»



Χαρούμενος για τα όσα πέτυχε με τη Λαμία φέτος εμφανίστηκε ο Βάντερσον.

Ο Βραζιλιάνος μπακ -του οποίου η παραμονή στην ομάδα μας δεν είναι σίγουρη- παραχώρησε προ ημερών συνέντευξη στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globoesporte», όπου αναφέρθηκε στην ομάδα μας.

Σχολίασε πως η έξοδος στο Europa League θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο η σεζόν ήταν ικανοποιητική ακόμα κι αν αυτή δεν ήρθε.

Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κατάσταση που επικράτησε με τον κορωνοϊό. Μιλώντας σχετικά λοιπόν, τόνισε: «Η φετινή σεζόν ήταν εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Ασυνήθιστη για όλους μας. Όλα κινήθηκαν γύρω από την πανδημία. Οπότε αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα βρούμε μπροστά μας. Είναι μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας και των αθλημάτων επίσης».

Όσο για τα όσα ο ίδιος πέτυχε, είπε: «Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά ήταν εξαιρετική. Ασφαλώς θα ήταν μεγαλύτερη επιβράβευση αν μπαίναμε στο Europa League. Θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ακόμα κι έτσι πάντως, είμαι χαρούμενος με τις επιδόσεις μου φέτος».

Για το πως αντιμετώπισαν οι Έλληνες την κατάσταση με την πανδημία, ο Βάντερσον είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Οι Αρχές το αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα όμως, χρειάζεται προσοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία τόνισε: «Μετά από μια τέτοια σεζόν, η ψυχική κούραση είναι πολύ μεγαλύτερη από τη σωματική. Σε τέτοιες περιπτώσεις εκτιμάς τον τόπο σου. Μου έχει λείψει η Βραζιλία, θέλω να δω τους συγγενείς μου, την οικογένεια, τους γονείς, τα αδέρφια και τους φίλους μου. Έτσι πιστεύω πως θα καλύψουμε τη χαμένη μας ενέργεια και αυτό ήταν πάντα κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα».

 

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία