Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Θέλει δανεισμό, περιμένει τις εξελίξεις!



Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Ροτζέριο Τουράμ για τη Λαμία.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού που τον περασμένο Γενάρη άφησε την ομάδα μας και μετακόμισε στην Κόνιασπορ, προέκυψε στο ρεπορτάζ προ ημερών. Όταν το «Sportime» ανέφερε πως οι «κυανόλευκοι» θα επιχειρήσουν να βρουν πρόσφορο έδαφος για να τον φέρουν και πάλι στην πόλη μας.

Οι Τούρκοι λοιπόν το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως μέσα στις επόμενες ημέρες η τωρινή ομάδα του Τουράμ, η Κόνιασπορ θα ξεκαθαρίσει τα «θέλω» της αναφορικά με τον 29χρονο. Εξάλλου, ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου στον τουρκικό σύλλογο.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόριση, ο ΠΑΣ Λαμία σε πρώτη φάση συζητά τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε τα ποσά που παίζουν στην γειτονική χώρα είναι υπέρογκα για τα τωρινά δεδομένα της ομάδας μας.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Είτε θετικές, είτε αρνητικές…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



1 Comment


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Ριζοσ ψειροπουλοσ

Ελα turahmara τρελαμαρα. Παμε λαμιαρα.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ριζοσ ψειροπουλοσ

Ελα turahmara τρελαμαρα. Παμε λαμιαρα.

ΠΑΣ Λαμία