Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Οι απουσίες και τα ερωτηματικά της «πρώτης»



Η Λαμία ξεκίνησε με γεμάτο ρόστερ χθες την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Δεν έλειψαν ωστόσο και οι χτυπητές απουσίες, οι οποίες σχολιάστηκαν αρκετά.

Συγκεκριμένα οι Χρήστος Αραβίδης, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ελίνι Δημούτσος και Μαρκ Ασίγκα δεν έδωσαν το «παρών» στο ΔΑΚ, δημιουργόντας αρκετά ερωτηματικά για το τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις τους.

Για τον πρώτο ήδη από χθες γράφεται στην Πάτρα πως έχει συμφωνήσει με την Παναχαϊκή -κι ενώ εδώ και καιρό ακουγόταν πως έχει προφορική συμφωνία με τον ΠΑΣ Λαμία για ανανέωση. Την ίδια ώρα ο Δημούτσος «διαρρέεται» πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν και βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με την ΠΑΕ ώστε να βρεθεί η φόρμουλα και να λύσει το συμβόλαιο του.

Η απουσία του Βάντερσον πιθανόν να έχει να κάνει με την απόκτηση του Κώστα Προβυδάκη. Αν και φαινόταν σε πρώτη φάση πως υπήρχε εκατέρωθεν διάθεση ανανέωσης με τον αρχηγό, εντούτοις τα δεδομένα δείχνουν να είναι διαφορετικά.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Ασίγκμπα, ο Γκανέζος μπακ φέρεται να έχει εξασφαλίσει λίγες ημέρες έξτρα άδειας. Για τον παίκτη ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει, ή όχι και την ερχόμενη σεζόν ωστόσο.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία