Ακολουθήστε μας:

Τμήματα υποδομής

«Πρώτη» με τέσσερις απουσίες για την Κ19Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν είσαι το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα Νέων της Λαμίας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν γήπεδο του Λιανοκλαδίου, όπου και γυμνάστηκαν για πρώτη φορά φέτος υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σταυρογιάννη και του γυμναστή Γιώργου Μπουρογιαννη.

Οι δυο τους πριν την έναρξη του προγράμματος είχαν σύντομη ομιλία προς τα παιδιά, στα οποία ευχήθηκαν καλή επιτυχία με πολλή δουλειά και υγεία.

Σημειώνεται εδώ πως από την προπόνηση έλειπαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Νίκο Τρόπουλο, τον Βασίλη Τρούμπουλο, τον Νίκο Κουδουνά και τον Νίκο Τσώκο, οι οποίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στο Καρπενήσι.

Οι υπόλοιποι της ομάδας νέων είναι οι εξής: Θανάσης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Κατσιούλας, Πέτρος Πέλκας, Αλέξανδρος Καλαμπαλίκης, Ηλίας Καντάς, Γιάννης Τσάρας, Φίλιππος Σεντής, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Δημήτριος Γεωργούσης, Ακίμ Κιντία, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Άρης Χύσκα, Πέτρος Παππάς, Κωνσταντίνος Ρογάς, Αριστοτέλης Δαβής, Ηλίας Γιαννακάκος, Θανάσης Μπαγινέτας, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Αλιάι Ρονάλντο, Χριστόφορος Αρβανίτης, Χρήστος Σύρμος, Ναπολέων Τασιούλας, και Αλτάνης Δημήτριος.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τμήματα υποδομής