Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Γρήγορη παραμονή, ποιοτικό ποδόσφαιρο»!Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της Λαμίας εμφανίστηκε ο Λάκης Παπανικολάου.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας μίλησε στην κάμερα του «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος» για τις πρώτες ημέρες παραμονής των «κυανολεύκων» στο Καρπενήσι. Μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους της επιλογής της ευρυτανικής πρωτεύουσας για μια ακόμα σεζόν.

Επισήμανε δε, πως και φέτος πρωταρχικός στόχος του ΠΑΣ Λαμία θα είναι η γρήγορη παραμονή.

Αρχικά, ο κ. Παπανικολάου μίλησε για τις πρώτες ημέρες της παραμονής στην Ευρυτανία: «Βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Μέχρι στιγμής δουλεύουμε πολύ καλά. Τα παιδιά δίνουν καθημερινά τον καλύτερο ευατό τους. Να μπορέσουμε να δουλέψουμε αυτές τις ημέρες κάτω από ιδανικές συνθήκες, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τους φετινούς στόχους των «κυανολεύκων», αλλά και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. «Στόχος είναι και φέτος να έχουμε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και να μπορέσει να παίξει η ομάδα ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Έχουμε κάποιους μικρούς τραυματισμούς που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω πως θα συνεχίσουμε έτσι», είπε.

Καταλήγοντας, τόνισε: «Οι συνθήκες είναι ιδανικές για προετοιμασία. Αυτός είναι ο λόγος που ερχόμαστε όλα τα χρόνια στο Καρπενήσι. Εδώ μπορούμε να δουλέψουμε πολύ καλά και το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και το κομμάτι της τακτικής».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία