Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε!Είναι σπουδαίο πράγμα να κάνεις αυτό που αγαπάς, μα είναι ακόμα πιο σπουδαίο αυτό που κάνεις να έχει ανταπόκριση. Και από την πρώτη στιγμή που το «Lamia Ole» βρέθηκε στον αέρα το 2014, το έχουμε νιώσει και με το παραπάνω. Άλλες φορές με την καλή έννοια κι άλλες φορές με την αρνητική. Αυτό που μας ικανοποιεί ωστόσο είναι πως ακουγόμαστε.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είχαμε συμφωνήσει όταν το Δεκέμβριο του 2013 αποφασίσαμε να «τρέξουμε» το σάιτ ήταν πως θα δρούμε σαν οπαδοί. Θα μεταφέρουμε αυτά που γίνονται και αντιλαμβανόμαστε ως υποστηρικτές του ΠΑΣ Λαμία. Για αυτό και μέχρι πριν τρία χρόνια η θέση μας ήταν εκεί που βρισκόμασταν από παιδάκια. Απέναντι από τα επίσημα και στο πέταλο. Εκεί που μεγαλώσαμε, εκεί που αγαπήσαμε την ομάδα και εκεί που πλέον βλέπουμε και καμαρώνουμε τους μικρότερους από εμάς.

Όντας πλέον στα 30+ μας και κατά 6,5 χρόνια πιο έμπειροι στο ρεπορτάζ της ομάδας, μπορούμε πλέον να «φουσκώνουμε» από υπερηφάνεια και να λέμε πως «Ναι, έχουμε φωνή». Και η φωνή μας ξεπερνάει τα όρια του νομού Φθιώτιδας. Βάζουμε καθημερινά και εμείς το… λιθαράκι μας προκειμένου το όνομα του ΠΑΣ Λαμία να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα και εκτός αυτής.

Αυτό τουλάχιστον λένε οι αριθμοί! Για αυτό μας ενημέρωσε και η τεχνολογία της «Alexa» που μας συμπεριλαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες ανάμεσα στις 1.000 ιστοσελίδες με τη μεγαλύτερη δύναμη στην Ελλάδα. Πράγμα τεράστιο για ένα σάιτ από τη Λαμία που ασχολείται αμοιγώς και μόνο με τα αθλητικά του νομού.

Οι αριθμοί είναι η αλήθεια πως δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο. Η δουλειά μας ίδια θα ήταν είτε είχαμε άλλους τόσους «οργανικούς επισκέπτες», είτε τους μισούς από αυτούς που έχουμε τώρα. Μας δίνουν ωστόσο την επιβράβευση πως δεν τα λέμε απλά για να τα πούμε. Πως κάπου σε αυτή την πόλη, κάπου σε αυτή την χώρα ένας πιτσιρικάς διαβάζει για τα νέα του ΠΑΣ Λαμία και τον «ερωτεύεται», όπως τον «ερωτευτήκαμε» και εμείς στην ηλικία του. Με τα καλά του και τα κακά του. Με την καθημερινότητα του!

Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ μαζί μας! Το ταξίδι συνεχίζεται…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ