Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κέρδος η εικόνα των νεαρώνΜπορεί η φετινή προετοιμασία να είναι από τις πιο ιδιαίτερες των τελευταίων χρόνων, είναι γεγονός όμως πως στη Λαμία δείχνουν να ξέρουν που… πατάνε.

Η εικόνα που παρουσιάζουν οι κυανόλευκοι μέχρι στιγμής είναι μετρημένη, άλλα επίσης φανερώνει πως στις προπονήσεις γίνεται σωστή δουλειά.

Είναι χαρακτηρική η παρουσία των ποδοσφαιριστών στα δύο φιλικά τεστ που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία. Όπως είχαμε πει και μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καρπενήσι, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη δείχνουν εικόνα ομάδας. Γεγονός πάρα πολύ σημαντικό για το χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε.

Πέραν αυτού, είναι εξαιρετική και η παρουσία των πιο νεαρών ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα ο Νικολόπουλος παίρνει προσπάθειες, συμμετέχει στο παιχνίδι και γενικότερα βγάζει μια… εκρηκτικότητα που λίγα παιδιά την έχουν στην ηλικία του. Γενικότερα οι πιτσιρικάδες που συμμετέχουν στην προετοιμασία δείχνουν πως μπορούν να έχουν ρόλο στο φετινό ρόστερ.

Μαζί με τα παραπάνω βέβαια θα πρέπει να σταθούμε και στην παρουσία των δύο παιδιών που έχουν αποκτηθεί. Τόσο ο Σαραμαντάς, όσο και ο Προβυδάκης έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία. Ιδιαίτερα ο δεύτερος και στα δύο φιλικά που έχει δώσει η Λαμία, στάθηκε στο ύψος του και με το παραπάνω, έχοντας πολύ ενεργό ρόλο στο ματς.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία