Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Έχουμε ελλείψεις, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί»Ικανοποιημένος από την πρόοδο της Αταλάντης στο διάστημα της φετινής της προετοιμασίας, εμφανίστηκε ο Μάκης Ζαχαρόπουλος.

Στο περιθώριο της φιλικής νίκης επί της Ένωσης Άσπρα Σπίτια / Αντίκυρα, ο τεχνικός των Λοκρών σχολίασε την καλή εικόνα που παρουσίασαν -τηρουμένων των αναλογιών- οι παίκτες του.

Παράλληλα, μίλησε για τις ελλείψεις που υπάρχουν, οι οποίες ωστόσο, όπως τόνισε ισοσκελίζονται από το γεγονός πως ο ΑΠΟ Αταλάντη είναι ομάδα του συνόλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαχαρόπουλος είπε: «Ήμασταν καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί νωρίτερα στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κάπως η απόδοση μας, έδωσα χρόνο και σε κάποιους πιο νεαρούς παίκτες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά αναλογικά με την περίοδο που βρισκόμαστε. Πιστεύω πως από αγώνα σε αγώνα θα βελτιωνόμαστε. Έχουμε ελλείψεις, αυτό το γνωρίζουμε. Αλλά είμαστε ομάδα του συνόλου και πιστεύω αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στο φετινό πρωτάθλημα».

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας