Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Η επιβράβευση της Αταλάντης σε Αργυρίου
Την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πέτυχε μέσω των πανελληνίων εξετάσεων ο Κώστας Αργυρίου.

Την συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή η Αταλάντη για τον ποδοσφαιριστή της, η οποία με ανακοίνωση της τόνισε τη σημασία του επιτεύγματος του ποδοσφαιριστή της. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έπρεπε να προσφέρει και στη μάχη της την παραμονή στη Γ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Την εισαγωγή του σε σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πέτυχε μέσω των πανελλήνιων εξετάσεων ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας την περσινή σεζόν Κώστας Αργυρίου.

Ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” εκτός από την ποδοσφαιρική εκπαίδευση των νέων αθλητών φροντίζει και για την ενισχυτική διδασκαλία τους μέσω φροντιστηρίου.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να συνδυάζεις τα μαθήματα με το ποδόσφαιρο. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ο ποδοσφαιριστής παίζει πιο πολύ με το μυαλό και το μυαλό θέλει δουλειά. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έκανε ότι ήταν δυνατό για την άρτια εκπαίδευση και επιτυχία του.

Ευχαριστούμε το φροντιστήριο ”Άνοδος” για την μεγάλη βοήθεια και στήριξη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και την προσφορά προς τον σύλλογο της πόλης μας.

Πολλά συγχαρητήρια Κώστα & καλή σταδιοδρομία!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας