Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Ασχήμιες με «Ντούρμι» και οπαδούς της Λαμίας!Μπορεί η κατάσταση να μην ξέφυγε σε καμία περίπτωση, ωστόσο από το στόχαστρο των οπαδών της Λαμίας δεν γλύτωσε ούτε ο… Φιορίν Ντουρμισάι.

Όπως νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει, έξω από το ΔΑΚ βρέθηκαν το Σάββατο οπαδοί της ομάδας μας, οι οποίοι είχαν στο στόχαστρο τους τους ανθρώπους της ΑΕΛ. Υπήρξαν έντονες αποδοκιμάσιες και συνθήματα, σε τέτοιο σημείο που ο διαιτητής του φιλικού έκανε σύσταση στους ανθρώπους των «κυανολεύκων» προκειμένου να αναλάβουν δράση.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ωστόσο, συνέβει και κάτι που δεν τιμά κανέναν. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο των φίλων του ΠΑΣ Λαμία μπήκε ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος άκουσε «γαλλικά» κι ενώ βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου. Ο ίδιος μάλιστα απάντησε, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και προκαλόντας ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Ευτυχώς δεν δόθηκε συνέχεια, σίγουρα όμως μιλάμε για ένα περιστατικό που δεν τιμά κανέναν. Πόσο μάλλον τους φίλους της ομάδας μας, που στράφηκαν κατά ενός ανθρώπου που συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η Λαμία να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Πολλάκις δε, έχει εκφραστεί θετικά για το σύλλογο και την πόλη μας, την οποία δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί