Ακολουθήστε μας:

Τμήματα υποδομής

Προληπτική καραντίνα για παίκτες της Κ-17 της Λαμίας!Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών και των ποδοσφαιρανθρώπων της Φθιώτιδας χθες, μετά την είδηση του κρούσματος κορωνοϊού στο ρόστερ του Νέου Κρικέλλου.

Τόσο το Νέο Κρίκελλο, όσο και ο Δαφνησιακός Αρκίτσας πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ το ίδιο έκανε και η ΕΠΣΦ που ανέβαλε τις σαββατιάτικες αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο. Ωστόσο, προληπτικά μέτρα δεν πήραν μόνο αυτοί…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lamiasports.com» υπό τον φόβο της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε καραντίνα τέθηκαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές της Κ-17 του ΠΑΣ Λαμία.

Πρόκειται για παιδιά από το περιβάλλον του 16χρονου άσου του Νέου Κρικέλλου, οι οποίοι φέρονται να είχαν επαφή το τελευταίο διάστημα μαζί του. Για το λόγο αυτό, κρίθηκε σκόπιμο να μείνουν σε καραντίνα για λόγους ασφαλείας. Ασφαλώς ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που μιλάμε για παιδιά, ενώ η διαδικασία ακολουθείται για τυπικούς λόγους. Μάλιστα, η Κ17 της Λαμίας έχει ήδη υποβληθεί στα σχετικά τεστ, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τμήματα υποδομής