Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Την «καθάρισε» μεν, τη σεβάστηκε δε…



Πολύ ιδιαίτερο ήταν το σημερινό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Στο επίσημο ντεμπούτο του με τον Άρη, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός -που πέρασε σαν αλλαγή στην επανάληψη- αντιμετώπισε την προηγούμενη ομάδα του στην Ελλάδα. Και μπορεί να ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη των Θεσσαλονικέων με κερδισμένο πέναλτι και γκολ, ο ίδιος ωστόσο κράτησε χαμηλό προφίλ.

Δεν θέλησε μάλιστα να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε, δείχνοντας σεβασμό στον ΠΑΣ Λαμία και τον κόσμο του.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο «Φλάκο» σχολίασε στην κάμερα της Nova: «Είμαι πολύ χαρούμενος πρώτα για τη νίκη αλλά και γιατί τα πήγα καλά στο γήεδο και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Μου αρέσει να παίζω πίσω από το σέντερ φορ, αλλά και αριστερά».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το γκολ που σημείωσε και το οποίο δεν πανηγύρισε, δείχνοντας σεβασμό στη Λαμία. Ωστόσο, θέλοντας να απαντήσει στα ελληνικά δεν… έπιασε την ερώτηση, με αποτέλεσμα να σχολιάσει πως το τελευταίο του γκολ με τα «κυανόλευκα» ήταν εκείνο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το 2019 στη Ριζούπολη.

Για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Εγώ νιώθω καλά γιατί μου αρέσει η Ελλάδα, έχει ένα δυνατό πρωτάθλημα αλλά και γιατί παίζω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης».

Για τον ευρωπαϊκό αγώνα που έρχεται: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί θέλουμε να περάσουμε, κάθε αγώνας είναι σημαντικός αλλά αυτό είναι διαφορετικό».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία