Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Όσο ήταν ξεκούραστος τους… έτρεξε!



Πολύ δουλειά έκανε χθες ο Λάζαρ Ρόμανιτς στην ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παρά την ήττα, ο νεαρός Σέρβος της Λαμίας ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους και άφησε υποσχέσεις για μια καλή σεζόν φέτος…

Ξέχωρα από το γκολ που πέτυχε (και με το οποίο έκανε ένα σπάνιο ρεκόρ), ο 22χρονος εξτρέμ ήταν από τους πιο δραστήριους «κυανόλευκους» στον αγωνιστικό χώρο. Για περισσότερη από μία ώρα στο ματς, «πάτησε» στην ταχύτητα του και δημιούργησε πάρα πολλούς μπελάδες στους πλάγιους του Άρη.

Οι Ρόουζ και Ντάτκοβιτς που ήταν από την πλευρά του «υπέφεραν» όσο ο Ρόμανιτς είχε ανάσες. Φυσιολογικά -και έχοντας κάνει πολλά χιλιόμετρα- ο Ρόμανιτς στο τελευταίο τρίτο του ματς έβγαλε κούραση και ξέμεινε από δυνάμεις. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να περιοριστεί και η δραστηριότητα του ΠΑΣ Λαμία μεσοεπιθετικά.

Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση του Ρόμανιτς είναι από εκείνες που κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας μας να… υπερηφανεύονται για το γεγονός πως εδώ και τρία χρόνια ποντάρουν πάρα πολλά πράγματα σε αυτόν, θεωρόντας πως μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στο σύλλογο.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία