Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Πολυχώρος Διασκέδασης «Κέντρο Τύχης»: Το «Σπίτι» της Τύχης

Από τον Μάιο του 2019, η Λαμία έχει τον δικό της “Πολυχώρο Διασκέδασης ΟΠΑΠ”. Στην Αγίου Νικολάου 11, στο κέντρο της πόλης δίπλα από το ανοιχτό δημοτικό πάρκινγκ, λειτουργεί ήδη το “ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΧΗΣ” και μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο στιγμιαίο λαχείο «ΣΚΡΑΤΣ» αφού μοίρασε σε έναν υπερτυχερό συμπολίτη μας 100.000 ευρώ!!!

Πρόκειται για τη μεταμόρφωση ενός ιστορικού για τη γειτονιά της οδού Αγίου Νικολάου πρακτορείου, το οποίο έχει παρελθόν πάνω από 40 χρόνια. Πρόσφατα όμως, στις 24 Μαΐου 2019 έλαβε από τον ΟΠΑΠ την ανώτερη πιστοποίηση κτιριακής πολυτέλειας, τεχνολογικής ποιότητας και προσφοράς υπηρεσιών που είναι γνωστή ως “REX 2020”. Πράγματι, πρόκειται για έναν χώρο εντελώς διαφορετικό από τα τετριμμένα αφού μπαίνοντας κανείς διαπιστώνει τις διαφορές από ένα κλασικό πρακτορείο ΟΠΑΠ. Οι ξύλινες επενδύσεις, οι κρυφοί φωτισμοί και ο ξεχωριστός διάκοσμος δημιουργούν μια ατμόσφαιρα όμορφη, οικεία και απ’ ότι αποδεικνύεται ΤΥΧΕΡΗ.

Χαρακτηρίζεται ως «Πολυχώρος Διασκέδασης» αφού το κατάστημα είναι χωρισμένο σε ζώνες, ανάλογα με το παιχνίδι που θέλει να παίξει ο καθένας. Με την είσοδο στο κατάστημα συναντάμε τη ζώνη του παιχνιδιού ΚΙΝΟ με τον χαρακτηριστικό ξύλινο τοίχο. Προχωρώντας, φτάνουμε στη ζώνη «fast lane”, των αριθμοπαιχνιδιών και του ΣΚΡΑΤΣ. Αυτή η ζώνη εξυπηρετεί εκείνους που έρχονται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και να φύγουν αμέσως. Χαρακτηριστικό της ζώνης αυτής είναι το όμορφο ενυδρείο που προσομοιάζει την εικόνα ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Στα ενδότερα, μπαίνουμε στη ζώνη του ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ – ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ.

 

Δεσπόζουσα θέση στη ζώνη αυτή έχει το περίφημο video wall το οποίο είναι το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο στην πόλη. Η ευκρίνεια της εικόνας και οι λεπτομέρειες που απεικονίζει δίνουν την αίσθηση πως βρίσκεται κανείς μέσα σε γήπεδο. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ηχητική εγκατάσταση, στους αγώνες νιώθει κανείς πως κάθεται σε πραγματική κερκίδα. Φυσικά και ο ιππόδρομος έχει άλλη αίσθηση όταν μεταδίδεται από το video wall. Τέλος, σε ξεχωριστή αίθουσα, πίσω από το video wall, βρίσκεται η ζώνη των παιχνιδιών “PLAY”, οπού υπάρχουν 8 μηχανήματα με τεράστια ποικιλία παιχνιδιών μεταφέροντας τον παίκτη σε μια ατμόσφαιρα “casino royale”.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΥΧΗΣ δεν απευθύνονται μόνο σε όσους διασκεδάζουν με τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά απευθύνονται σε όλους αφού διαθέσιμες είναι οι ιδιαίτερα εκτεταμένες και εξελιγμένες υπηρεσίες της εταιρείας TORA (https://www.tora.gr) που ανήκει στον όμιλο ΟΠΑΠ και διευκολύνουν τις πληρωμές κάθε είδους υποχρέωσης (λογαριασμοί κάθε είδους, δημόσιο, ασφάλειες, ύδρευση άλλων πόλεων κάρτες κινητής τηλεφωνίας, internet κλπ), ακόμα και ληξιπρόθεσμα, όλο ή τμήμα του αναγραφόμενου ποσού. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς εμβασμάτων ενώ σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι δυνατή και η πληρωμή κρατήσεων εισιτηρίων θεαμάτων, αθλητικών γεγονότων κλπ. Και όλα αυτά επτά ημέρες την εβδομάδα, σε εκτεταμένο ωράριο, χωρίς να χάνει κανείς χρόνο και υπομονή!!!

Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχουν πολλές άλλες παροχές που ξεχωρίζουν το ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΧΗΣ και το καθιερώνουν στις προτιμήσεις του κόσμου. Η γωνιά internet, το ελεύθερο wifi, ο άψογος κλιματισμός – εξαερισμός και η ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι μερικά μόνο από αυτά. Ο διάκοσμος είναι προσεκτικά μελετημένος να ικανοποιεί ακόμη και τον πιο προληπτικό άνθρωπο αξιοποιώντας όλα τα μυστικά της τύχης τόσο του feng sui όσο και άλλων πολιτισμών. Το προσωπικό και όλη η ομάδα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΥΧΗΣ είναι από τις πιο έμπειρες και πάντα έτοιμη να προσφέρει κάθε βοήθεια και πληροφόρηση.

Η αρχαία Ελληνίδα θεά Τύχη που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΥΧΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ έκανε ήδη το θαύμα της μοιράζοντας 100.000 ευρώ και υπόσχεται ακόμη περισσότερα σε περισσότερους. Τα σύντομα μηνύματα που βρίσκονται διάσπαρτα στους τοίχους υπενθυμίζουν τις αξίες της ζωής και του παιχνιδιού και κυρίως του υπεύθυνου παιχνιδιού, του παιχνιδιού με όρια. Από την επίσκεψη όμως στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΧΗΣ ένα είναι σίγουρο: κανείς δε θα φύγει πικραμένος!!!

Επειδή «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», δεν επαναπαυόμαστε και πάντα θα βελτιωνόμαστε με σκοπό να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης ακόμα και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη μας”, τονίζει η Ιδιοκτήτρια του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΥΧΗΣ», κα Σταματούλα Σφακιανάκη.

Το ευχάριστο κλίμα, το χαμόγελο, η θετική ενέργεια και η ζεστασιά που υπάρχει στο Κέντρο Τύχης, ξεκινάει από τους ανθρώπους μας και προσελκύει επιτυχίες μικρές, μεγαλύτερες και τεράστιες!!! Με την επιτυχία των 100.000€ δεν εξαντλήσαμε τις δυνάμεις μας, αλλά κάναμε μόνο την αρχή γιατί πιστεύουμε και κυνηγάμε τις επιτυχίες και δεν τις ευχόμαστε απλα”, σημειώνει ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Νομικών Θεμάτων του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΥΧΗΣ», Δικηγόρος Λαμίας, κ. Βασίλειος Τσούκας.

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Ανδρεόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Θύμιος Αντωνόπουλος

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ