Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Επικύρωσε προπονητές και… Κύπελλο η ΕΠΣΦ!Τα όσα αποφασίστηκαν στο χθεσινό Διοικητικό της Συμβούλιο επικύρωσε το πρωί της Τρίτης η ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΦ γνωστοποίησε τις αποφάσεις της. Υπενθυμίζεται πως προπονητές των Μικτών ομάδων της Ένωσης αποφασίστηκε να είναι για τη νέα σεζόν οι Γιάννης Αποστόπουλος και Δημήτρης Ασημάκης. Παράλληλα, αποφασίστηκε η μετονομασία του Κυπέλλου Φθιώτιδας σε «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» προς τιμήν του πρώην παράγοντας της Αταλάντης.

Εν τω μεταξύ, στο σχετικό δελτίο Τύπου γίνονται γνωστοί οι όροι συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα Κ16 και Κ14 για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΦ στην συνεδρίασή του στις 15/09/2020 αποφάσισε τα πιο κάτω:

1/ Προπονητές στις Μικτές Ομάδες της Ένωσής μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα είναι οι κ.κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ.

2/ Την διεξαγωγή πρωταθλημάτων υποδομής Κ-16 και Κ-14 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

3/ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2005 και 2006 για το πρωτάθλημα Κ-16.

4/ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2007 και 2008 για το πρωτάθλημα Κ-14.

5/ Όσα σωματεία διαθέτουν ομάδες στις πιο πάνω κατηγορίες θα πρέπει μέχρι 10/10/2020 να καταθέσουν στην γραμματεία της ΕΠΣΦ δήλωση συμμετοχής ( δεν υπάρχει χρηματικό παράβολο).

6/ Μαζί με την δήλωση συμμετοχής θα πρέπει τα ενδιαφερόμενα σωματεία να καταθέσουν:
α/ Παραχωρητήριο γηπέδου από τον Δήμο που ανήκει το γήπεδο
β/ Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου με το Πρακτικό των Αρχαιρεσιών που επικυρώνει ο ορισθείς Δικαστικός Αντιπρόσωπος σε ισχύ με τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.

γ/ Κατάσταση Μελών υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα.

Τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να αποστέλλουν τα απαραίτητα έγγραφα ( δήλωση συμμετοχής κ.λ.π.) και στο email της ΕΠΣΦ epsfth@otenet.gr

7/ Μετά από αίτημα του σωματείου μας Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ το οποίο έγινε δεκτό από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων Ε.Π.Σ. για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα ονομασθεί «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» στην μνήμη του αδικοχαμένου πρώην παράγοντα της ομάδας Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας