Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Δεν τον έπεισε ούτε ο Συμεών…



Αποφασισμένος όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, να αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, φαίνεται πως είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγιασμού στη Νέα Άμπλιανη αυτό επιβεβαιώθηκε μία ακόμα φορά.

Στα τέλη Αυγούστου το Lamia Ole σας είχε ενημερώσει πως ο μεγαλομέτοχος έχει δώσει ένα παράθυρο δύο μηνών προκειμένου να αρχίσει σταδιακά να απομακρύνεται από τα… κοινά της ΠΑΕ. Όσο λοιπόν κι αν περίεργα δημοσιεύματα τον θέλουν να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια, η απόφαση του φαίνεται πως είναι αμετάκλητη. Κάτι που φάνηκε και χθες.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο περιθώριο του μυστηρίου, ο Μητροπολίτης Συμεών επιχείρησε να ασκήσει… πίεση για την παραμονή του κ. Παπαϊωάννου στο τιμόνι του ΠΑΣ Λαμία. «Η παρουσία του κ. Παπαϊωάννου στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, είναι εγγύηση για την πορεία της ομάδας. Εύχομαι πραγματικά να μείνει κοντά μας και να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια. Τα οράματα του και η σκέψη του για την ομάδα να υπερβούν τον πήχη των προσδοκιών του», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ πάντως δεν αιφνιδιάστηκε. Αφού ευχαρίστησε τον Συμεών για τα καλά του λόγια, ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να παραμείνει στα διοικητικά. Συγκεκριμένα, απάντησε: «Θα παραμείνω για πάντα φίλαθλος της Λαμίας. Οι μετοχές ωστόσο παραμένουν προς διάθεση σε όποιον ενδιαφέρεται. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Με οδηγούν και εξώ αγωνιστική λόγοι σε αυτή την απόφαση».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία