Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Douleutaras.gr: Ο Φίλος του Σπιτιού σου καθαρίζει για εσένα! 

Μένεις μόνος και είσαι αναγκασμένος να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού; Σου έχουμε την λύση! 

 

Πλέον δεν χρειάζεται να σπαταλάς χρόνο με το σκούπισμα, το σιδέρωμα και όλες τις κουραστικές δουλειές αφού με την Υπηρεσία Καθαρισμού Douleutaras.gr βρίσκεις αξιόπιστη οικιακή βοηθό για το σπίτι σου! 

 

Η Υπηρεσία Καθαρισμού της δημοφιλούς πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών Douleutaras.gr, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερους από 50.000 καθαρισμούς σπιτιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτελεί την επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια!  

 

Γιατί; Γιατί μέσα σε λίγα κλικ κλείνεις online τον καθαρισμό του σπιτιού σου με απόλυτη ασφάλεια για το αποτέλεσμα που θα λάβεις! 

 

Πώς λειτουργεί; 

Η διαδικασία για να κλείσεις ραντεβού είναι πολύ απλή!  

Αφού συμπληρώσεις online μία σύντομη φόρμα με τα στοιχεία του χώρου σου και την ημέρα/ώρα που θέλεις να γίνει ο καθαρισμός, η πλατφόρμα επιλέγει ανάμεσα σε 150 αξιολογημένες οικιακές βοηθούς του δικτύου της την κατάλληλη για εσένα βάσει περιοχής και διαθεσιμότητας. Όταν γίνει η επιλογή, έχεις πρόσβαση στο προφίλ της οικιακής βοηθού με τα στοιχεία και τις αξιολογήσεις της. 

 

Ακόμη, η πλατφόρμα δίνει την επιλογή διαφορετικών πλάνων καθαρισμού ανάλογα με τη συχνότητα καθαρισμών που χρειάζεσαι (κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες). Επιλέγοντας ένα από τα πλάνα, έχεις τη δυνατότητα να εξυπηρετείσαι σταθερά από την ίδια οικιακή βοηθό, απολαμβάνοντας χαμηλότερο κόστος ανά ώρα καθαρισμού 

 

Οι οικιακές βοηθοί του δικτύου της πλατφόρμας περνούν από εντατική εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε καθαρισμού. Το αποτέλεσμα; 6.500 πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία να την έχουν βαθμολογήσει με 4,7/5! 

 

Έτσι, απολαμβάνεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού βρίσκοντας την κατάλληλη οικιακή βοηθό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ταυτόχρονα, μπορείς εύκολα να προγραμματίζεις τα ραντεβού σου online αλλά και να έχεις προσωπική εξυπηρέτηση από την ομάδα του Douleutaras.gr αφού είναι συνεχώς δίπλα σου σε ό,τι θελήσεις! 

 

Είσαι έτοιμος για τον επόμενο καθαρισμό σπιτιού; Δοκίμασε το Douleutaras.gr και θα μας θυμηθείς! 

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ