Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Φώσκολος: «Το γήπεδο απέκτησε δική του ταυτότητα»!



Τη δική του… ταυτότητα έχει από χθες το ΔΑΚ Λαμίας! Η δημοτική αρχή πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του νέου ονόματος του γηπέδου της πόλης μας, που πλέον θα ονομάζεται «Αθανάσιος Διάκος».

Σε μια ιδιαίτερη και καλοστημένη τελετή, περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα στο χθεσινό παιχνίδι ο Δήμος έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας ταμπέλας του γηπέδου, η οποία μπροστά από την κεντρική είσοδο αναγράφει το όνομα του ήρωα της επανάστασης του 1821.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη κίνηση, αφού μετά από έξι και πλέον δεκαετίες το δημοτικό γήπεδο της Λαμίας αποκτάει επιτέλους το δικό του όνομα. Ένα όνομα που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το… brand-άρισμα του ΠΑΣ Λαμία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αφού θα τον συνοδεύει.

Το συγκεκριμένο άλλωστε, ήταν εκείνο στο οποίο στάθηκε και ο Παναγιώτης Φώσκολος στο πλαίσιο της χθεσινής παρουσίασης της πινακίδας. Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων και πρόεδρος του Ερασιτέχνη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Για όλους εμάς, για την πόλη, για την ομάδα της περιοχής μας, είναι μια ιερή και συγκινητική στιγμή. Αφού ολοκληρώθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά στάδια -που ήταν απαραίτητα- η δημοτική αρχή είναι στην ευχάριστη θέση σήμερα (σ.σ. την Κυριακή 20/9) να αποκαλύπτει τη νέα ονομασία του ΔΑΚ Λαμίας, που είναι ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» πλέον.

Η αρχική πρόταση του συναδέλφου Δημήτρη Συλεούνη, που υποστηρίχθηκε ένθερμα από εμένα και όλους τους συναδέλφους, υλοποιείται πλέον. Γίνεται πράξη. Πλέον το γήπεδο έχει δική του ταυτότητα. Θα αγωνίζεται η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία εδώ και θα ακούγεται παντού το όνομα και θεωρώ πως είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη και συγκινητική στιγμή. Ας είναι η αφετηρία για νέες επιτυχημένες διαδρομές».

Μία απάντηση στο “Φώσκολος: «Το γήπεδο απέκτησε δική του ταυτότητα»!”

  1. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

    Συμφωνώ με κ. Φώσκολο, έπρεπε εδώ & δεκαετίες να έχει γίνει αυτή η κίνηση….& τιμή & διαφήμιση για τον τόπο μας!

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία