Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κίνηση της Chipita για χορηγία στη Λαμία!Από μηχανής θεός για τον ΠΑΣ Λαμία, αφού σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία η Chipita βάζει… πλάτη και κρατάει την ομάδα μας στο ύψος της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lamia Ole, η γνωστή εταιρία παραγωγής τροφίμων είναι έτοιμη να «σπρώξει» τον σύλλογο. Υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις προκειμένου να προσφέρει ως χορηγία ένα πολύ σημαντικό ποσό προκειμένου να βοηθήσει τη «διαβίωση» της ομάδας μας, αλλά και να τη βοηθήσει να κοιτάξει το αύριο με πολύ μεγάλη αισιοδοξία.

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο, η Chipita λύνει τα χέρια των «κυανολεύκων», προκειμένου να ολοκληρώσουν πιο άνετα τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και όχι απλά να κάνουν… μπαλώματα στο ρόστερ τους. Απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal που θα αποτελέσει ανάσα για την ομάδα μας.

Εξάλλου, η Chipita είναι συνδεδεμένη με την τοπική κοινωνία όσο ελάχιστες εταιρίες ανάλογου βεληνεκούς. Κι αυτό διότι εξακολουθεί να διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στην Αγία Παρασκεύη της Λαμίας, από τις οποίες «τρέφονται» δεκάδες οικογένειες. Το προηγούμενο διάστημα, έχει ξανακάνει ανάλογες κινήσεις δείχνοντας την μεγάλη της ευαισθητοποίηση και την κοινωνική της ευθύνη. Όπως για παράδειγμα τα 500.000€ προς το Νοσοκομείο Λαμίας, ώστε να καλύψει τα έξοδα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία