Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ξανά «κυανόλευκος» ο Ασίγκμπα!



Τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία θα συνεχίσει να φοράει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν ο Μαρκ Ασίγκμπα.

Μπορεί εδώ και καιρό να βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, αφού το συμβόλαιο του είχε ολοκληρωθεί, ο Γκανέζος μπακ ωστόσο δεν το… κουνάει από τους «κυανόλευκους».

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η ομάδα μας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μαζί του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος αμυντικός ανήκει στη Λαμία από το 2017, όταν και έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά έχει συνδέσει το όνομα του με την παρουσία της ομάδας μας στη Super League, ενώ έχει καταγράψει με τη φανέλα της 70 επίσημες συμμετοχές. Περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί. Παράλληλα, έχει βρει και δύο φορές δίχτυα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 30χρονο Γκανέζο αμυντικό, Μαρκ Ασίγκμπα. O Μαρκ τα τρία προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας μας καταγράφοντας 53 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League.

Τον καλωσορίζουμε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



1 Comment


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

4 years ago

Είχε βοηθήσει την ομάδα μας, λίγες οι ατυχείς παρουσίες του, μπράβο στην ΠΑΕ για την «επιστροφή» του….

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
4 years ago

Είχε βοηθήσει την ομάδα μας, λίγες οι ατυχείς παρουσίες του, μπράβο στην ΠΑΕ για την «επιστροφή» του….

ΠΑΣ Λαμία