Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Θέλαμε πίστωση χρόνου, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε»!Έντονα προβληματισμένος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάει τη φετινή σεζόν το Νέο Κρίκελλο, παρουσιάστηκε ο Κώστας Τσαπραζλής.

Στο περιθώριο της χθεσινής ήττα στο Κύπελλο από τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, ο τεχνικός των «ταύρων» εξέφρασε το παράπονο του, πως αναγκάσαν την ομάδα του να αγωνιστεί αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας της λόγω κορωνοϊού. Σχολίασε πως οι παίκτες του δεν έχουν κάνει προετοιμασία και χρειαζόταν ένα διάστημα τουλάχιστον 15-20 ημέρων, προκειμένου να επανέλθουν.

Μάλιστα, τόνισε πως με τις παρούσες συνθήκες το Νέο Κρίκελλο δεν μπορεί να ανταποκριθεί και για αυτό είναι αναγκασμένο να… ζυγίσει τη σοβαρότητα των παιχνιδιών στο πρόγραμμα του.

Συγκερκιμένα, ο κ. Τσαπραζλής είπε: «Το θέμα μας εμάς τώρα είναι πως πρέπει να επαναφέρω την ομάδα. Αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα εξαιτίας του κορωνοϊού. Για 15 ημέρες ήμασταν άπραγοι και κλεισμένοι μέσα στο σπίτι και μετά από δύο ημέρες, κληθήκαμε να παίξουμε αγώνα πρωταθλήματος. Αυτό ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να μας συμβεί, γιατί δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Θέλουμε το λιγότερο 15-20 ημέρες, για να συνέλθουμε. Το ευτύχημα είναι πως δεν έχουμε τραυματισμούς. Προσπαθούμε να ζυγίσουμε τα παιχνίδια και να τα βγάλουμε πέρα. Το παράπονο μας είναι πως θέλαμε μια πίστωση χρόνου περίπου 20 ημέρες, για να επανέλθει η ομάδα».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας