Περιμένουν και σήμερα για Σαραμαντά

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως φαίνεται θα περιμένει το τεχνικό τιμ της Λαμίας, προκειμένου να δει κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Σαραμαντά για το παιχνίδι με τον Βόλο.
Ο έμπειρος αριστερός μπακ αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό, μέχρι την Τετάρτη δεν συμμετείχε στις προπονήσεις στη Νέα Άμπλιανη και γυμναζόταν ατομικά. Χθες συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος και εν συνεχεία ολοκλήρωσε την προπόνηση και πάλι ατομικά.
Την Παρασκευή (2/10) ο 28χρονος αναμένεται και πάλι να δοκιμάσει να γυμναστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Τα περιθώρια ωστόσο έχουν στενέψει πλέον. Εφόσον και σήμερα δεν καταφέρει να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα, γίνεται αντιληπτό πως δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος. Κι αυτό διότι απομένουν δύο ακόμα προπονήσεις πριν την αναμέτρηση.
Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Πετράκης και οι συνεργάτες του θα περιμένουν και σήμερα, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση με τον ποδοσφαιριστή. Εξάλλου, έχει γίνει ξεκάθαρο μετά τα πρώτα τρία ματς της σεζόν, πως ο Σαραμαντάς είναι βασικό μέλος στα φετινά πλάνα των «κυανολεύκων», καθώς δεν έχει χάσει λεπτό από τα παιχνίδια τους.
Βρήκες λάθος; Ενημέρωσέ μας




ΣΧΟΛΙΑ (1)
Πιο σαραμαντα, είναι επεφτηνος για 2 γκολ. Δεν ξέρει που βρίσκετε στο γήπεδο.