Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Βασιλακάκης: «Δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο φαίνεται…»



Ικανοποιημένος που βρίσκεται στη Λαμία και σίγουρος πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ότι μπορούν για να φτάσουν στη νίκη, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο νεοφερμένος μεσοεπιθετικός μίλησε στο «ΣΤΑΡ Κεντρρικής Ελλάδας» για το σημερινό (5/10) ματς με το Βόλο, σχολιάζοντας τον κομβικό του χαρακτήρα. Ωστόσο, επισήμανε πως το αποτέλεσμα του δεν είναι τόσο οριακό όσο δείχνει, καθώς ακόμα το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του ακόμα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος χαφ σχολίασε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα σε ένα υγιές σωματείο. Θέλω σιγά – σιγά να μπω στο κλίμα και να βρω το ρυθμό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Δεν το συζητάμε, η νίκη είναι μονόδρομος. Ωστόσο δεν είναι πως η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Στα δύο από τα τρία ματς που έδωσε ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα. Μακάρι να πάρουμε το αποτέλεσμα και ας μην είμαστε τόσο καλοί. Δεν είναι όμως τίποτα τόσο κρίσιμο όσο το νομίζουμε. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για το που πιστεύει πως θα κριθεί το ματς: «Στις λεπτομέρειες σίγουρα. Ο Βόλος είναι πολύ δυνατή ομάδα, τρέχουν πάρα πολύ. Εμείς θέλουμε τη νίκη πάρα πολύ και θα είναι ματς που το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στο παραμικρό».

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία