Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν… μίνι προετοιμασία η διακοπή!Ως η κατάλληλη στιγμή κρίνεται το διάστημα που έγινε η αλλαγή προπονητή στην Λαμία, αφού θα μπορέσουν να δουλεύουν συγκεκριμένα πράγματα προκειμένου να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στην επανέναρξη των υποχρεώσεων της.

Ουσιαστικά για την ομάδα μας, μετά την έλευση του Μπάμπη Τεννέ και του Ηλία Κώτσιου το διάστημα της διακοπής θεωρεί ως μια μικρή… προετοιμασία ενόψει της συνέχειας. Κι αυτό διότι ο προπονητής και ο βοηθός του έχουν την ευκαιρία και τον χρόνο να αξιολογήσουν το ρόστερ.

Παράλληλα, ο χρόνος που υπάρχει μέχρι την επανέναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΣ Λαμία, προσφέρεται ώστε ο 66χρονος τεχνικός να περάσει τη δική του νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές. Ασφαλώς αυτή έχει διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη του Γιώργου Πετράκη.

Πρώτη και σημαντικότερη αλλαγή που αναμένεται να γίνει είναι στο σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού της Λαμίας. Εξάλλου μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ζήτημα που εντοπιζόταν, ήταν οι πολλές… γκέλες ανασταλτικά. Και στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Μπάμπης Τεννές θεωρείται μετρ του είδους.

Στο παραπάνω πλαίσιο έγινε το χθεσινό εσωτερικό διπλό. Μάλιστα, οι Τεννές και Κώτσιος επέλεξαν να κάτσουν στην κερκίδα προκειμένου να παρακολουθούν από ψηλά τον αγωνιστικό χώρο και να έχουν πιο πλήρης εικόνα για τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Στην ίδια λογική οι κυανόλευκοι οργάνωσαν και το τεστ με την ΑΕΚ την Κυριακή στα Σπάτα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία