Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Το «ευχαριστώ» του «Blue Club»!Με επιτυχία και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Blue Club».

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδέσμου το βράδυ της Κυριακής και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση του νέου συμβουλίου.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, οι οργανωμένοι ευχαρίστησαν άπαντες όσους συμμετείχαν, καθώς και την εφορευτική επιτροπή για τη διασφάλιση της ομαλής εκλογικής διαδικασίας.

Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Κυριακή 11.10.2020 η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου μας και ελεγκτικής επιτροπής με 2ετή θητεία. Θα ανακοινώσουμε σύντομα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προς ενημέρωση των μελών μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που συμμετείχαν την ψηφοφορία.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την εφορευτική επιτροπή (αποτελούμενη από τους (αλφαβητικά) Αποστόλου Ευάγγελο, Ζάχο Βασίλειο, Καραϊσκο Βασίλειο, Λάμπου Σπύρο και Παλαιογιάννη Ιωάννη, για την άψογη οργάνωση και διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας παρουσία της δικαστικού αντιπροσώπου.

Σημειώνουμε ότι για την προστασία της υγείας των μελών μας τηρήθηκαν αυστηρά προληπτικά μέτρα κατά covid καθ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί