Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Επίσημα επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!Ακουγόταν εδώ και ημέρες, το απόγευμα της Δευτέρας έγινε και πράξη! Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων από την ειδική Υγειονομική Επιτροπή, αποφασίστηκε να δοθεί το «πράσινο φως» στις ομάδες, προκειμένου αρχής γενομής από την 31η Οκτωβρίου και την 7η αγωνιστική οι κερκίδες να ξανά πάρουν… χρώμα.

Σε πρώτη φάση, θα επιτραπεί η παρουσία του 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές. Μάλιστα, το επόμενο Σαββατοκύριακο, το μέτρο θα ισχύσει πιλοτικά σε μερικά γήπεδα, ενώ ασφαλώς θα εξακολουθήσει να τηρείται πιστά το πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση:

Ύστερα από σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Με αφετηρία την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, θα επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων σε ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου, θα διεξαχθούν πιλοτικά, με κόσμο, οι εντός έδρας ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων που είναι προγραμματισμένοι αυτή την εβδομάδα, καθώς και ένας – δύο αγώνες της 6ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, παρουσία των αρμόδιων εποπτικών φορέων.

Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά (online) και όχι σε φυσικά σημεία πώλησης.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους, τηρώντας την απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου ανάμεσά τους και φορώντας προστατευτική μάσκα για τον Covid-19.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου επιστροφής των φιλάθλων, προβλέπονται συγκεκριμένες κυρώσεις που θα επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές στις υπαίτιες Π.Α.Ε., για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όπου θα ισχύει μόνο το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι