Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Το νέο ΔΣ του «Blue Club»



Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε τη Δευτέρα το «Blue Club».

Οι οργανωμένοι της Λαμίας προχώρησαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του προεδρίου τους το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου τη θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση γυναίκα.

Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία θέλησαν να τονίσουν τη σημαντικότητα της ενεργής παρουσίας των γυναικών στην κερκίδα.

Η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19:30 στα γραφεία του σωματείου επί της οδού Παπασιοπούλου 39, συνήλθε σε συνεδρίαση μετά την εκλογή του στις αρχαιρεσίες της 11ης Οκτωβρίου 2020 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού μας σωματείου με μοναδικό θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα.

Μετά από μυστική ψηφοφορία σύμφωνα με το άρθρο 9.7 του καταστατικού, προέκυψε το παρακάτω αποτέλεσμα :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Σπυρίδωνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΟΥΖΙΝΗ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΡΙΣΤΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου
ΤΑΜΙΑΣ: ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
ΜΕΛΟΣ: ΤΖΑΒΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό μας Συμβούλιο καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Το αξίωμα της θέσης του Αντιπροέδρου εδόθη στην κα Γκουζίνη Ελένη, τονίζοντας με την επιλογή μας αυτή τη σημαντικότητα της ενεργής συμμετοχής των γυναικών στα δρώμενα του Συλλόγου μας. Με την κίνησή μας αυτή τιμούμε το γυναικείο φύλλο στον παραδοσιακά ανδροκρατούμενο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση για την συμμετοχή στον σύλλογό μας όλων των γυναικών φιλάθλων του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, με σκοπό την στήριξη της ομάδας μας αλλά και την καλλιέργεια και εξάπλωση των αρχών του ευ αγωνίζεσθε και φίλαθλου πνεύματος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί