Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μόνο 500 για αρχή, αλλά από το τίποτα…Με χαμόγελα υποδέχθηκαν χθες στον ΠΑΣ Λαμία την ανακοίνωση της Κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία οι κερκίδες των γηπέδων ανοίγουν για τον κόσμο.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που σαφώς «εξυπηρετεί» τους «κυανόλευκους», καθώς η έδρα είναι ένα από τα δυνατά «όπλα» της ομάδας μας παραδοσιακά. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι κερκίδες του «Αθανάσιος Διάκος» θα πάρουν… χρώμα. Στο μέτρο του δυνατού πάντα.

Κι αυτό, διότι σε πρώτη φάση θα επιτραπεί η είσοδος του 10% της συνολικής χωριτηκότητας του γηπέδου. Πράγμα που για τα δεδομένα της Λαμίας αντιστοιχή σε 500 άτομα. Είναι ωστόσο κατανοητό, πως σε ένα μικρό γήπεδο -όπως αυτό της πόλης μας- ακόμα και αυτός ο μικρός αριθμός αλλάζει τους συσχετισμούς και μπορεί να δημιουργήσει… γηπεδική ατμόσφαιρα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία αναμένεται να «τρέξουν» όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να είναι έτοιμοι για την επιστροφή του κόσμου στην κερκίδα. Άλλωστε, μεταξύ άλλων θα πρέπει να οριστούν οι τιμές των εισιτηρίων -τα οποία σε πρώτη φάση θα δίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Αξίζει δε να αναφερθεί, πως το μεγάλο στοίχημα τόσο για τη Λαμία, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες, είναι να τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία