Ακολουθήστε μας:

Τμήματα υποδομής

Τετάρτη και… βλέπουμε η Κ17Για την προσεχή Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου μετατέθηκε το παιχνίδι της Ξάνθης με την Κ17 της Λαμίας.

Οι Ακρίτες ανακοίνωσαν πως βρέθηκε παιδί από τα τμήματα υποδομής τους, θετικό στον κορωνοϊό. Σε πρώτη φάση αναβλήθηκε οποιαδήποτε δραστηριότητα στα Πηγάδια, ενώ σήμερα όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τα απαραίτητα τεστ.

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι με την ομάδα μας -που ήταν προγραμματισμένο για αύριο, αναβλήθηκε. Σε πρώτη φάση, η αναμέτρηση μετατέθηκε για την Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης τις 13:00. Μέχρι τότε, αναμένεται να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κοροναϊου σε μέλος της Ακαδημίας της.

Από την πρώτη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε το μέλος να τεθεί σε καραντίνα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας θα πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο απολύμανση.

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών της, των στελεχών και των οικείων της, αναστέλλει την λειτουργία (προπονήσεις, επίσημα και φιλικά παιχνίδια) της μέχρι να υπάρξουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τμήματα υποδομής