Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Την… βόλεψε η αναβολή



Η Λαμία πάει στο μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχοντας ένα… κενό δύο εβδομάδων. Διάστημα που αναγκάστηκε να μην αγωνιστεί, εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ιστορία περισσότερο… βόλεψε, παρά «χάλασε» τους «κυανόλευκους». Κι αυτό, διότι πραγματοποίησαν μία μίνι-προετοιμασία εν μέσω αγωνιστικής δράσης. Αν τα βάλει κανείς κάτω, θα δει πως η ομάδα μας έχει περίπου ένα μήνα τον Μπάμπη Τεννέ στο τιμόνι και έχει δώσει μόλις ένα επίσημο ματς. Αυτό με τον Παναιτωλικό. Μιλάμε δηλαδή για κανονική προετοιμασία. Είναι ένα διάστημα αρκετό για να περάσει ο 67χρονος προπονητής τα δικά του «θέλω» στους παίκτες και να δουλευτούν σωστά τα συστήματα.

Πέραν αυτού, το προηγούμενο διάστημα ήταν και για τον ίδιο ικανός χρόνος, προκειμένου να αξιολογήσει το υλικό που διαθέτει ο ΠΑΣ Λαμία και να πάρει περισσότερες «πληροφορίες» για τους ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε και για τους νεοφερμένους το κενό που είχε η ομάδα μας ήταν καταλύτικο, προκειμένου να ανεβάσουν στροφές και να ενσωματωθούν στο υπάρχον υλικό. Ειδικά οι Ντέλετιτς και Βασιλακάκης έχουν μπει για τα καλά σε… ρυθμούς Λαμίας. Ο μόνος που πιθανότατα χρειάζεται χρόνο ακόμα, είναι ο Αραμπούλι, ο οποίος δεν έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία