Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Αναστολή σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο!


Μετά τα τοπικά πρωταθλήματα, η ΕΠΟ προχώρησε την Τρίτη στην αναστολή και της Γ’ Εθνικής, όπως και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως για το καλό της δημόσιας υγείας, σταματάει η διεξαγωγή των διοργανώσεων υπό την αιγίδα της, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Δεκέμβρη. Ανάμεσα σε αυτές η τρίτη κατηγορία στην οποία μετέχουν Αταλάντη και Οπούντιος Μαρτίνου, όπως επίσης και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση:

Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Επιπλέον: «Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι