Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τηρείται κατά γράμμα το πρωτόκολλο στη Λαμία!

Με την κατάσταση λόγω… κορωνοϊού να επηρεάζει πλέον σοβαρά και το χώρο του ποδοσφαίρου, ο ΠΑΣ Λαμία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μένει «αλώβητος» και τουλάχιστον να μην ταλαιπωρείται από κρούσματα.

Μαζί με τρεις ακόμα ομάδες της επαρχίας, τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι «κυανόλευκοι» είναι από τους ελάχιστους συλλόγους που δεν έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής κρούσμα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις τέσσερις μοναδικές ομάδες στη Super League που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να παραμένουν «καθαρές».

Αυτό έχει να κάνει σαφώς με το γεγονός πως ο Νομός Φθιώτιδας και συγκεκριμένα η Λαμία δεν έχει πληγεί ακόμα από τον Covid-19 σε τόσο μεγάλο επίπεδο. Δείχνει ωστόσο και τη στάση υπευθυνότητας που τηρείται από όλους στον σύλλογο. Από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, μέχρι και το τελευταίο άτομο στο αγωνιστικό τμήμα. Κι αυτό, ενώ τα συνεχή τεστ, οι έλεγχοι και οι απολυμάνσεις απαιτούν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία οικονομικά.

Εξάλλου, μιλάμε για μια κατάσταση που επηρεάζει όλους μας και στον ΠΑΣ Λαμία ακολουθούν τα πρωτόκολλα κατά γράμμα. Αυτό φανερώνουν και οι αριθμοί.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία