Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η visa τον κράτησε Ελλάδα, όχι το lockdown!

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την έκδοση της visa του και όχι ο κορωνοϊός, ήταν ο λόγος που ο Ντάνι Μπεχαράνο δεν ταξίδεψε στη Βολιβία για να ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα.

Από την προηγούμενη εβδομάδα το Lamiaole.gr -και τα υπόλοιπα Μέσα της Λαμίας- είχαν γνωστοποιήσει το θέμα που αντιμετώπιζε ο 26χρονος χαφ του ΠΑΣ Λαμία με τη visa του. Είχε λήξει και εξαιτίας των τοπικών lockdown, ήταν αδύνατο να εξυπηρετηθεί. Η ομάδα ανέλαβε να διευθετήσει το θέμα, ωστόσο η καθολική καραντίνα το έκανε αδύνατο.

Την ίδια ώρα, σε αρκετά Μέσα (κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) γράφτηκε πως η απόφαση να μην ταξιδέψει στη Λα Παζ ο παίκτης, είχε να κάνει με τον κορωνοϊό και την ακύρωση των πτήσεων εκτός Ελλάδος. Ωστόσο, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις χορηγούνται ειδικές άδειες -και έστω μέσω τρίτης χώρας, ο Μπεχαράνο θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη διευκρίνηση προχώρησε προ ημερών και η Ομοσπονδία της Βολιβίας (FBF), η οποία είχε γνωστοποιήσει πως: «Ο Ντάνι Μπεχαράνο δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα με τη visa του και για αυτό δεν θα ενσωματωθεί στην Εθνική παρά την κλήση που του έγινε».

Δεν ήταν πάντως ο μοναδικός που αντιμετώπισε πρόβλημα με το ταξίδι. Συνολικά 18 από τους 30 που κλήθηκαν στη «βέρδε» δεν συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση την Κυριακή, αφού έχουν τεθεί σε 48ωρη καραντίνα όπως υπαγορεύει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του στην εθνική ομάδα, αυτός θα είναι ο 28χρονος δεξιός μπακ της Μπολιβάρ, Όσκαρ Ριμπέρα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία