Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Να λέμε και καμιά αλήθεια…

Υπάρχει ένα κλισέ το οποίο λέει πως «η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα»! Ο Τύπος, οι οπαδοί, ακόμα και ο μεγαλομέτοχος ο ίδιος το έχουν αναπαράγει πολλάκις. Τι γίνεται όμως όταν εμπλέκονται στη μέση τα προσωπικά συμφέροντα;

Είναι προφανές πως όλες οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να «ζημιώσουν» το σύλλογο. Δεν έχουν λόγο να το κάνουν! Είτε γιατί αγαπούν την ομάδα, είτε γιατί η ευημερία της ομάδας είναι αυτή που τους… δίνει ψωμί να φάνε. Τίποτα από τα δύο δεν είναι κατακριτέο. Και τα δύο είναι δεκτά.

Όλα ωστόσο θα πρέπει να έχουν ένα όριο. Κι όταν η αλήθεια διαστρεβλώνεται σκόπιμα, θα πρέπει να υπάρχει ένα τέρμα. Διότι εδώ δεν μιλάμε για «το καλό της ομάδας» που διατυμπανίζουν όλοι, αλλά για την αλήθεια. Και στην τελική η αλήθεια είναι «το καλό της ομάδας».

Δυστυχώς -άσχετα αν μας αρέσει η όχι- πολλές φορές τα όσα γράφονται και ακούγονται έχουν βάση. Δεν γίνεται όλα να είναι αγγελικά πλασμένα επειδή έτσι μας συμφέρει. Υπάρχουν κακοτοπιές και σε αρκετές περιπτώσεις είναι «χτυπητές». Βγάζουν μάτι! Και μια τέτοια έγινε πάλι πρόσφατα. Δεν γίνεται λοιπόν να βαφτίζουμε το άσπρο – μαύρο. Το γιατί βγαίνουν προς τα έξω με τον τρόπο που βγαίνουν είναι άλλο θέμα, το ζήτημα όμως είναι πως όσο «χοντροκομμένη» κι αν είναι, αυτή είναι η αλήθεια.

Και εμείς εδώ, στο Lamia Ole στο παρελθόν την έχουμε «πληρώσει» την αλήθεια. Όταν μεταφέραμε την πραγματικότητα και στοχοποιούμασταν. Ή όταν σκόπιμα μας «διαστρεβλώναν» την αλήθεια για δικούς τους λόγους. Όποιοι μας διαβάζετε χρόνια, σίγουρα θα θυμάστε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναδιπλώσεις σύντομα και τα ρεπορτάζ -μαζί και τα δικά μας- να βγουν… σκάρτα! Δεκτό, για «το καλό της ομάδας» θα έχει γίνει. Το τι έχει συμβεί στο παρασκήνιο το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται. Όπως γνωρίζουν τι έχει συμβεί και σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν. Είναι όμως απαραίτητο να κατανοήσουμε και εμείς οι ίδιοι πως κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα και κανείς δεν μπορεί να «καπηλεύεται» το συγκεκριμένο κλισέ για να καλύψει κακοτοπιές, τον εγωισμό και τα νεύρα του!

Και για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις τα παραπάνω δεν αφορούν σε δημοσιογράφους που στο κάτω – κάτω αυτά που γνωρίζουν μεταφέρουν…

Μία απάντηση στο “Να λέμε και καμιά αλήθεια…”

  1. Γιώργος Κουδας Avatar
    Γιώργος Κουδας

    Φθιωτος δημοσιογράφος που να έχει διαπρέψει στον χώρο δυστυχώς δεν υπάρχει. Κάτι λέει αυτό.. Όσον αφορά τα σχόλια.. Όσοι ασχολούνται χρόνια με τον πας Λαμία ξέρουν ποιοι λειτουργούν καλοπροαιρετα και ποιοι οχι

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ