Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026

«Τέσσερις αποχωρήσεις τον Γενάρη»!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ
«Τέσσερις αποχωρήσεις τον Γενάρη»!

Όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Λαμίας έχει θέσει εκτός πλάνων ο Μπάμπης Τεννές σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Όπως τονίζει η εφημερίδα «Live Sport» την Τετάρτη, ο έμπειρος τεχνικός έχει κατασταλάξει πως τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές του δεν… χωράνε στα πλάνα του για τον ΠΑΣ Λαμία. Πρόκειται για τους Λεονάρντο Βιγιάλμπα, Ιμπραχίμα Νιάσε, Μιγκέλ Μπιανκόνι και Γκούγκα Παλαβαντισβίλι.

Και χθες είχαμε γράψει για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, με το σημερινό δημοσίευμα να αναφέρει πως οι τέσσερις τους δεν υπολογίζονται και αναμένεται να λυθούν τα συμβόλαια τους στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Εδώ πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται σε αυτό το διάστημα να υπάρξει αντιστροφή του κλίματος για τους παραπάνω. Ειδικά στην περίπτωση των Γκούγκα, Μπιανκόνι οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Βρήκες λάθος; Ενημέρωσέ μας

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ Ακολούθησε το LamiaOle

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.

Γράψε σχόλιο

Δεν χρειάζεται εγγραφή. Το email σου δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έλεγχο. Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού και την πολιτική απορρήτου.