Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Θα ζητήσουν… εκκίνηση του Κυπέλλου!

Η ΕΠΟ είχε «παγώσει» τη διεξαγωγή του Κυπέλλου μετά την ανακοίνωση του δεύτερου καθολικού lockdowon, ωστόσο τώρα θα τρέξει τις διαδικασίες για την έναρξη της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», η Ομοσπονδία αποφάσισε να αιτηθεί τη διεξαγωγή αγώνων του θεσμού το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου. Για το λόγο αυτό, αιτήθηκε συνάντηση με την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο να γίνουν τα παιχνίδια.

Αυτό που πάντως πρέπει να τονιστεί, είναι πως παραμένει άγνωστο το φορμάτ της διοργανώσης. Κι αυτό διότι η Super League 2 δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, με τις ομάδες να παραμένουν εντελώς ανενεργές εξαιτίας των μέτρων που έχουν παρθεί. Εφόσον λοιπόν οι ομάδες της κατηγορίας συμπεριληφθούν στο φετινό Κύπελλο, θα πρέπει να τους παραχωρηθεί ειδική άδεια για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα ωστόσο, στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση η φετινή διοργάνωση να γίνει μόνο με ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της. Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται από τους αρμόδιους.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι