Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Το «ευχαριστώ» στους παίκτες της Super League!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στους ποδοσφαιριστές της Super League, για τη συμπαράσταση τους στο αίτημα να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εξέδωσε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής.

Οι παίκτες της «μεγάλης» κατηγορίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε έκαναν σιωπηρή διαμαρτυρία στα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής, καθυστερόντας για ένα λεπτό συμβολικά την έναρξη των αναμετρήσεων. Με αυτό τον τρόπο έδειξαν τη συμπαράσταση τους στους συναδέλφους τους, που παραμένουν χωρίς δράση σε Super League 2 και Football League από τον περασμένο Μάρτιο.

Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες και έριξε το… μπαλάκι στις αρμόδιες επιτροπές, ώστε να ανάψουν το πράσινο φως και να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους ποδοσφαιριστές της Super League 1, τη διοίκηση του ΠΣΑΠ και τις διοικήσεις των 14 ΠΑΕ – μελών της Super League 1 για τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αίτημα της Super League 2 και της Football League να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Κίνηση που κορυφώθηκε σήμερα με την νέα ανακοίνωση συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών της SL1 στους συναδέλφους τους και την ενός λεπτού καθυστέρηση στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σεβόμενοι πάντα το αδιαπραγμάτευτο αγαθό της δημόσιας υγείας και με δεδομένη την κατά γράμμα τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως αυτά ακολουθούνται από την Α, τη τάξει, επαγγελματική κατηγορία, αναμένουμε επιτέλους το πράσινο φως της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τη βούληση της Πολιτείας για να εκκινήσουν τα πρωταθλήματά μας».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι