Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

«Χοντρές» κατηγορίες από τους… γνωστούς!

Έχει ξανά ειπωθεί στο πρόσφατο παρελθόν πως πολλά από όσα γράφονται κυρίως στα αθηναϊκά ΜΜΕ έχουν σαφέστατες δόσεις υπερβολής, έχουν ωστόσο και βάση. Όχι όλα, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις αυτό ισχύει. Αυτή τη φορά όμως, το… γνωστό Μέσο έγραψε πράγματα, τα οποία οφείλουν να έχουν απάντηση.

Σε δημοσίευμα της γνωστής αθηναϊκής ιστοσελίδας αργά το βράδυ της Δευτέρας γίνεται αναφορά σε πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν το εσωτερικό της ομάδας. Πράγματα που -αν ισχύουν ασφαλώς- έχουν διαρρεύσει από… μέσα. Και συγκεκριμένα από άτομο από το εσωτερικό της ομάδας.

Υπάρχει αναφορά σε παίκτη που απουσίαζε χωρίς να ενημερώσει από προπόνηση της Λαμίας, σε άλλον παίκτη που δεν του δόθηκε άδεια για να βρεθεί στη γέννησει του παιδιού του -παρότι ζητήθηκε, ενώ υπάρχουν και σαφέστατες αιχμές για τον τρόπο που γίνονται τα τεστ για τον κορωνοϊό από τον σύλλογο. Με το τελευταίο ζήτημα να είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αφού αφορά τη δημόσια υγεία.

Πέραν των παραπάνω, αναφέρονται… αναδιπλώσεις της ομάδας μας στο θέμα των «κομμένων» ποδοσφαιριστών, προκειμένου να παραμείνει το ρόστερ σε καλά νούμερα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρές καταγγελίες που οφείλει να ερευνήσει η ΠΑΕ και να μην αφήσει και πάλι να… περάσουν στο ντούκου. Θίγεται η εικόνα της, ενώ τίθεται και θέμα στο εσωτερικό του συλλόγου, καθώς αν τέτοια πράγματα βγαίνουν «από μέσα» σίγουρα χρήζουν έρευνας από τους αρμόδιους.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ