Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν Σήμερα: Η μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας της! (vid)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (24/11) από το επικό διπλό της Λαμίας στο Δομοκό κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα. Πρόκειται πιθανότατα για τη μεγαλύτερη ανατροπή που έχει πετύχει μέχρι σήμερα η ομάδα μας, αφού κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-2 σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 81ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Το παιχνίδι διεξήχθει στις 24 Νοεμβρίου του 2013, αφορούσε την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και η ένταση ήταν τεταμένη στη Φθιώτιδα καθόλη την εβδομάδα. Κορυφώθηκε δε την ημέρα του αγώνα. Στις κατάμεστες κερκίδες του γηπέδου του Δομοκού το «παρών» είχαν δώσει 150 φίλοι της ομάδας μας, σε ένα ματς που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κεϊτά στο 25′, ενώ στο 58′ ο Καντού έκανε το 2-0, για να βάλει ακόμα πιο δύσκολα στον ΠΑΣ Λαμία. Κι ενώ από την κερκίδα των φίλων του Αχιλλέα είχαν ξεκινήσει τα… απαράδεκτα σε μια προσπάθεια να πικάρουν τους οπαδούς των «κυανολεύκων», η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Στο 81′ και το 82′ ο Κόλεφ ισοφάρισε, για να έρθει το απόλυτο ντελίριο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μκριτσιάν.

Ένα ματς -πιθανότατα- από τα επικότερα που έχουν ζήσει οι φίλοι της Λαμίας στη νεότερη ιστορίας της.

Για την ιστορία σας παραθέτουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Αχιλλέας Καμπάς): Γιολδάσης, Αναστασίου, Τσιλίκας, Πέδρο, Κάππος, Καλαμάτας, Φραταράκου (55′ Ζαχαράκης (77′ Αδάμος Ι.), Κεϊτά, Μπουγιώτας, Καντού, Ράπτης (65′ Κούλπας)

ΛΑΜΙΑ (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Κοντοχρήστος, Μκριτσιάν, Γόγολος (61′ Κουτρομάνος), Παπαδήμας, Μαλισσόβας (34′ Αντωνίου), Ζλατκόφσκι, Κόλεφ, Διαμαντίδης, Κυπτίου (61′ Ταμάμης).

Δείτε το βίντεο του «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» με τα εκτενή highlights και τις δηλώσεις των προπονητών:

 

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία