Ακολουθήστε μας:

Στοίχημα

Diego para siempre…

👉 Ο Αντώνης Κόκκινος γράφει για τον χαμό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος μπορεί να έφυγε από τούτο τον κόσμο, αλλά ο μύθος του θα ζει αιώνια!

Στην ελληνική μυθολογία, πολλές φορές οι Θεοί του Ολύμπου έπαιρναν διάφορες μορφές, για να δείξουν την ανθρώπινη υπόσταση τους και να κάνουν τους κοινούς θνητούς να νιώσουν κοντά τους Θεούς. Στο ποδόσφαιρο, ο Θεός διάλεξε την μορφή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στις 30 Οκτωβρίου του 1960, για να μας δείξει ότι υπάρχει.

Η αρχή του μύθου Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Ντιεγκίτο ήξερε από μικρός ποιος ήταν ο σκοπός του σε αυτόν τον κόσμο. Να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και τελικά έγινε ο Ένας και Μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μπορεί όλο αυτό να έχει μια δόση υπερβολής που πηγάζει από την τρέλα που έχω με την Αργεντινή και την αρρώστια μου με τον Ντιεγκίτο, αλλά ξέρω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. Πέρασαν και άλλοι τεράστιοι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά το σημάδι που άφησε ο Ντιέγκο θα παραμείνει ανεξίτηλο για πάντα. Στην Αργεντινή γράφουν ότι γεννήθηκε το 1960 και δεν πέθανε ποτέ. Ισχύει. Ο Μαραντόνα έπαψε να υφίσταται με την ανθρώπινη υπόσταση του σε αυτόν εδώ τον κόσμο, καθώς το ταλαιπωρημένο κορμί του, δεν άντεξε και στα 60 του χρόνια παραδόθηκε στις καταχρήσεις του Ντιέγκο. Ο Μαραντόνα όμως θα ζει στην αιωνιότητα. Ο μύθος του παιδιού με το λερωμένο πρόσωπο από τις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες, θα υπάρχει για πάντα, για να μνημονεύονται τα κατορθώματα του στις νέες γενιές.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά στοίχημα του Αντώνη Κόκκινου στο Foxbet.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στοίχημα