Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Εισαγγελική έρευνα μέσω… UEFA στο Βόλος – Λαμία!

Προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενη αλλοίωση αποτελέσματαος στο παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία, προανήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου μετά από παραγγελία της UEFA.

Πρόκειται για το περσινό ματς των δύο ομάδων για τα play out της Super League, το οποίο είχε λήξει 0-0 στις 29 Ιουνίου του 2020. Δημοσιεύματα τότε έκαναν λόγο για περίεργες στοιχηματικές κινήσεις, που εντοπίζονταν μέσω του ανταλλακτηρίου της Betfair και αφορούσαν το υπέρογκο ποντάρισμα στην ισοπαλία (θυμηθείτε εδώ).

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Θεσσαλία» σήμερα, μετά από το σχετικό έλεγχο που έκανε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, έχει συλλέξει στοιχεία βάσει των οποίων υπάρχει ανάμειξη τριών ποδοσφαιριστών. Δύο Έλληνες παίκτες του Βόλου και έναν αλλοδαπό του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι συνεχίζουν μάλιστα να αγωνίζονται στις ομάδες και φέρονται να είχαν σκοπό τον στοιχηματισμό και την αποκόμιση παράνομου οφέλους. Μάλιστα, αναφέρεται πως όλοι τους βρισκόταν από προηγουμένως υπό την επιτήρηση της UEFA για προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτό που προκύπτει είναι πως τις επόμενες ημέρες θα κληθούν στον πταισματοδίκη ο πρόεδρος, ο τότε προπονητής και οι δύο ποδοσφαιριστές του Βόλου. Παράλληλα, στον πταισματοδίκη Λαμίας θα κληθούν ο πρόεδρος, ο τότε προπονητής και ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, προκειμένου επίσης να καταθέσουν.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία