Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΚΑΤΑΡΑ! Ήττα και στα Γιάννινα!

Σε… κατάρα εξελίσσεται η φετινή κακοδαιμονία της Λαμίας, η οποία δεν σταμάτησε ούτε στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Super League και παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ φοβήθηκαν περισσότερο από όσα θα έπρεπε το ματς, έκαναν αρκετά λάθη στο κέντρο και δεν πήραν πρωτοβουλίες επιθετικά, ακόμα κι όταν ο έμπειρος τεχνικός «φόρτωσε» την ενδεκάδα με πέντε (!) επιθετικούς.

Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση για τον ΠΑΣ Λαμία πλέον, που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς σε εννιά ματς κι ενώ ακολουθούν πολύ δύσκολα ματς με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Άρη.

Μπήκε στο ματς στο… 20λεπτο!

Όπως συνηθίζει στα παιχνίδια της φέτος, η Λαμία μπήκε χωρίς καθαρό μυαλό στο ματς. Έδωσε πολύ χώρο από τα πρώτα λεπτά στον ΠΑΣ Γιάννινα και οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Στο 9′ και σε κόρνερ από τα δεξιά, ο Εραμούσπε έπιασε σκαστή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, όμως ο Θεοδωρόπουλος έπεσε και έδιωξε, με τον Σαραμαντά να κλείνει τη γωνία του.

Είναι γεγονός πως το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε με πολλά λάθη εκατέρωθεν, την ώρα οι «κυανόλευκοι» -ανεπιτυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις- προσπαθούσαν να αναπτυχθούν από τα πλάγια. Σταδιακά με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών στο ματς η ομάδα μας άρχισε να παίρνει μέτρα. Ισορρόπησε το ματς και έδειχνε να «κουβαλάει» τη μπάλα με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Γκολ πάνω που πήρε μέτρα

Μάλιστα, στο 29′ η ομάδα μας είχε και την πρώτη της άξια αναφοράς φάση στο παιχνίδι. Από εκτέλεση κόρνερ στα αριστέρα, ο Μπεχαράνο βρήκε χώρο και δοκίμασε το πόδι του από μακριά. Η μπάλα όμως πήρε ύψος και έφυγε ψηλά άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ωστόσο, ήρθε η ψυχρολουσία. Σε οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων, ο Εραμούσπε έστειλε συστημένη σέντρα στο κεφάλι του Ελευθεριάδη που με πανέμορφη γυριστή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρόπουλο και ένα το 1-0 στο 30′. Το γκολ αυτό ήρθε στο χειρότερο χρονικά σημεία για τη Λαμία, αφού στο διάστημα που είχε προηγηθεί είχε ανεβάσει τις γραμμές της και έδειχνε να ελέγχει την αναμέτρηση.

Σε κάθε περίπτωση, το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα, αφού η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βρει απάντηση.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Πιο επιθετική σε ίδιο τέμπο

Ο ρυθμός δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην επανάληψη, η οποία ξεκίνησε με την κεφαλιά του Εραμούσπε στο 52′ από εκτέλεση κόρνερ στα αριστερά, να φεύγει άουτ. Η Λαμία ωστόσο ήταν πιο επιθετική και στο 54′ έφτασε για πρώτη φορά με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βασιλόγιαννης έκανε τη μπάλια από δεξιά για τον Καμαράνο, αυτός πρόλαβε και έβαλε το πόδι στην έξοδο του Χουτεσιώτη, με τον επερχόμενο Ρόμανιτς να πλασάρει, αλλά τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να βρίσκει έλάχιστα με το πόδι τη μπάλα και να τη στέλνει κόρνερ.

Όσο η ώρα περνούσε, η ομάδα μας ήταν αναγκασμένη να ρισκάρει. Ο Μπάμπης Τεννές έκανε πιο επιθετικό το σχήμα, περνώντας στο ματς τους Ντέλετιτς, Αραμπούλι στις θέσεις των Βασιλόγιαννη, Μπουλούλη, ωστόσο η εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου εξακολουθούσε να είναι μοιρασμένη. Ναι μεν οι «κυανόλευκοι» είχαν εξουδετερώσει τον άξονα των γηπεδούχων, αδυνατούσαν να το εκμεταλλευτούν επιθετικά όμως.

Στο 75ο λεπτό η Λαμία άγγιξε και πάλι την ισοφάριση. Από αλλεπάληλες κόντρες ο Καραμάνος πέρασε πανέξυπνη μπαλιά για τον αμαρκάριστο Ντέλετιτς στα δεξιά, που πλάσαρε από πλάγια, όμως ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε σταθερά. Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει. Με αριθμητικό του πλεονέκτημα και την άμυνα αποσυντονισμένη από την απουσία του Αντέτζο, ο Καρτάλης πέρασε ωραία κάθετη στον Παμλίδη που έφυγε πίσω από τον Μπάχανακ και πλάσαρε στην έξοδο του Θεοδωρόπουλου. Όμως έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Την «τελείωσε» από τη βούλα…

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Τεννές τα ρίσκαρε όλα για όλα με την είσοδο του Τσούκαλου στη θέση του τραυματία Μπάχανακ. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά, πριν η ομάδα μας προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δέχθηκε γκολ. Όπως είχε συμβεί και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στο 85′ λοιπόν, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπεχαράνο πάνω στον Πέρσμαν. Ο Παμλίδης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και στο 87ο λεπτό έκανε το 2-0.

Κάπου εκεί κρίθηκαν όλα. Το διάστημα που απέμενε ήταν ελάχιστο για να μπορέσει η ομάδα μας να επανέλθει. Στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δύο ακόμα καλές στιγμές, με τον Ελευθεριάδη και τον Οικονομόπουλο, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι. Έτσι, το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Πέρσμαν, Παντελάκης, Σιόντης, Εραμούσπε, Φάμπρι, Μπρένερ (64′ Καρτάλης), Ελευθεριάδης (92′ Νάουμετς), Παμλίδης (92′ Δούμτσης), Χουάν Ντομίνγκες (77′ Κάργας)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπάχανακ (79′ Τσούκαλος), Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (90′ Γκούγκα), Μπουλούλης (57′ Αραμπούλι), Καραμάνος, Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (56′ Ντέλετιτς)

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδων.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία