Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ώρα αποφάσεων στην ΕΠΣΦ

Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την έγκριση του απολογισμού του 2019 και τον προϋπολογισμό του 2021, θα πραγματοποιήσει την μεθεπόμενη Παρασκευή (18/12) η ΕΠΣΦ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Φθιώτιδας, έκανε γνωστό πως η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί δια… περιφοράς (μέσω e-mail, τηλεφώνο, κ.α.).

«Σε εφαρμογή των νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, ανακοινώνεται από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ότι για λόγους πρόληψης της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4635/2019 & την αριθ. 40/31-03-2020 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. η ανωτέρω συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς (μέσω e-mail, τηλεφώνου, κ.α.)», αναφέρεται στην επιστολή της Ένωσης προς τα μέλη της σχετικά.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα διαρκέσει μία ώρα, ενώ τα μέλη της ΕΠΣΦ καλούνται να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά, ή τηλεφωνικά για να ψηφίσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκαν παράλλλα, τόσο ο απολογισμός του 2019, όσο και ο προϋπολογισμός του 2021, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω…

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019

 

ΠΡΟΫΠΟΛ. 2021

 

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας