Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Και Καρανίκας στο… κάδρο!

Ο φετινός Γενάρης φαίνεται πως θα είναι «καυτός» για τη Λαμία. Κι αυτό διότι η εικόνα της ομάδας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αναγκάζει τη διολικηση να προβεί σε δραστικές ενέργειες προκειμένου να… σώσει την παρτίδα.

Έτσι λοιπόν, ένα ακόμα όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα των υποψηφίων για να φορέσουν τα κυανόλευκα. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Ντίνο Καρανίκα, ο οποίος σύμφωνα με το «Sportime», είναι και αυτός μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται στον ΠΑΣ Λαμία.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ο 28χρονος δεξιός μπακ έχει μείνει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώθηκε η συμφωνία του με τη Λάρισα. Στους «βυσσινί» αγωνίστηκε σχεδόν σε όλη του την καριέρα, ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής τους, ενώ το 2010 έκανε το βήμα παραπάνω και προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Την τριετία 2015-18 μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα, πριν επιστρέψει την προηγούμενη διετία στον Κάμπο.

Συνολικά ο Καρανίκας μετράρει 171 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο και δύο γκολ. Έχει επίσης παραστάσεις από το Europa League.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία