Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Γιατί αποκτήθηκε τώρα ο Τζανδάρης;

Ο Φάνης Τζανδάρης είναι από χθες το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας. Γιατί ωστόσο αποκτήθηκε τώρα και όχι με την έναρξη του μεταγραφικού παζαριού;

Δεδομένου πως η σεζόν αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το παράθυρο των μεταγραφών είναι κλειστό. Οι ομάδες ναι μεν έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε προσθήκες, αυτές ωστόσο δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής ακόμα. Κοντολογίς, ο 27χρονος αμυντικός χαφ δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. Θα μπορεί από τον Ιανουάριο και έπειτα.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως στην περίπτωση του, οι «κυανόλευκοι» κινήθηκαν έξυπνα. Ο ποδοσφαιριστής παρέμενε εδώ και κάποιος μήνες ελεύθερος, επομένως διάφορες ομάδες θα μπορούσαν να τον προσεγγίσουν. Για αυτό, η ομάδα μας φρόντισε να τον κλείσει άμεσα, ώστε το κασέ του να παραμείνει στα τωρινά επίπεδα και να μην ανέβει περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, ο Τζανδάρης παρέμενε χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο, όταν έλυσε το συμβόλαιο του με την Σπαρτάκ Τρνάβα. Ναι μεν έκανε ατομικές προπονήσεις, ωστόσο έχει μείνει πολύ πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης. Και αυτό το χαμένο έδαφος, μπορεί να το καλύψει στον ένα μήνα που θα γυμνάζεται με τη Λαμία και μεσολαβεί μέχρι να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Θεωρητικά λοιπόν, όταν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Έλληνας αμυντικός μέσος θα είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Ήδη από σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας μας. Θα αξιολογηθεί και από το τεχνικό τιμ και σταδιακά αναμένεται να ανεβάζει ρυθμούς.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία