Ακολουθήστε μας:

Τοπικά Νέα

Αυτόφωρο για ιδιοκτήτη καφενείου στο Δήμο Μακρακώμης

Το βράδυ του Σαββάτου 12/12/2020 σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας ιδιοκτήτης καφενείου σε χωριό στο Δήμο Μακρακώμης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο καθώς ύστερα από έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι σέρβιρε πελάτες.

Κατά τα προβλεπόμενα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 5.000€ ενώ στους ελάχιστους πελάτες από 300€ στον κάθε έναν…

Σαφέστατα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για ολους μας γενικά λόγω των περιορισμών… Υπάρχει πίεση, ανησυχία και προβληματισμός, ενώ σίγουρα ο επαγγελματίας δεν σκόπευε για το μεγάλο κέδρος από το να σερβίρει καφέδες στο καφενείο του, αλλά προφανώς για να διατηρήσει την εξυπηρέτηση των πελατών του… Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει όλοι μας να τηρούμε τα μέτρα προκειμένου να μην υπάρχει διασπορά του κορονοϊού για να μην οδηγηθούμε σε καταστάσεις όπως είδαμε σε άλλες περιοχές όπως π.χ. στο Ραπτόπουλο. Ο κορονοϊός είναι ένας ύπουλος ιός και η μη τήρηση των μέτρων όπως αποδεικνύεται μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Πηγή: Fonografos.net

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Τοπικά Νέα